Bostadsrättsförening hos Bostadsrättsföreningen Fritid

Bostadsrättsförening | Bostadsrättsföreningen Fritid i Svängsta Bostadsrättsföreningen Fritid är den enda bostadsrättsföreningen i Svängsta. Då både ekonomi för föreningen och månadsavgift för bostadsrätten kan variera mellan olika bostadsrättsföreningar och därför är det bra att jämföra underlag hos flera bostadsrättsföreningar från liknande orter som Svängsta i Blekinge.

Tänk på att priserna på bostadsrätter på en mindre ort liknande Svängsta oftast är betydligt lite lägre och därför är det en fördel att undersöka liknande bostadsrättsföreningar från en något mindre ort. Det finns ingen mer Bostadsrättsförening på samma ort som Bostadsrättsföreningen Fritid och då kanske inte alternativen är så stora om ni inte vill flytta men det kan ända vara bra att ta fram lite fakta från BFR-registret eller Boverket som ni kan relatera till någon information.


Enklast kan du komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Fritid som kanske är din framtida bostadsrättsförening enligt nedan:


Bostadsrättsföreningen Fritid


Mariegården 24
376 37   Svängsta
0454-32 33 88


Allt intressant om bostadsrättsförening

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om bostadsrättsföreningar men också en del kul och lustigt gällande en bostadsrättsförening.Meny - Bostadsrättsförening
Till förstasidan på www.bostadsrattsforening.seHögst upp på sidan om bostadsrättsföreningLängst ned på sidan om bostadsrättsförening
BildaOäktaFakta omNyheter