Bostadsrättslägenheter i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 16 fastigheter med bostadsrätter på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Blekinge län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 63 fastigheter med bostadsrätter på 26 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Dalarnas län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Gotlands län

Det finns 17 bostadsrättsföreningar i Gotlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Gotlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Gävleborg

Det finns 51 bostadsrättsföreningar i Gävleborgs län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Gävleborgs län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 41 fastigheter med bostadsrätter på 9 olika orter. De platser i Hallands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Jämtlands län

I Jämtland finns det sammanlagt 44 fastigheter med bostadsrätter på 17 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Jämtlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det sammanlagt 59 fastigheter med bostadsrätter på 18 olika orter. De platser i Jönköpings län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 27 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. De platser i Kalmar län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Kronobergs län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Norrbottens län

I Norrbotten finns det sammanlagt 34 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. De platser i Norrbottens län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Skåne län

Det finns 232 bostadsrättsföreningar i Skåne län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Skåne län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 491 fastigheter med bostadsrätter på 77 olika orter. De platser i Stockholms län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Södermanlands län

Det finns 50 bostadsrättsföreningar i Södermanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Södermanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 53 fastigheter med bostadsrätter på 15 olika orter. De platser i Uppsala län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Värmland

Det finns 54 bostadsrättsföreningar i Värmlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Värmlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västerbottens län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 46 fastigheter med bostadsrätter på 14 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västernorrlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Västmanlands län

Det finns 40 bostadsrättsföreningar i Västmanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Västmanlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Västra Götaland

I Västra Götaland finns det sammanlagt 272 fastigheter med bostadsrätter på 97 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västra Götalands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 36 fastigheter med bostadsrätter på 10 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Örebro län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Östergötlands län

I Östergötland finns det sammanlagt 41 fastigheter med bostadsrätter på 13 olika orter. De platser i Östergötlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i: