Bostadsrättslägenheter i Blekinge län

Det finns 16 bostadsrättsföreningar i Blekinge län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Blekinge län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 63 fastigheter med bostadsrätter på 26 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Dalarnas län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Gotlands län

Det finns 17 bostadsrättsföreningar i Gotlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Gotlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Gävleborgs län

Det finns 51 bostadsrättsföreningar i Gävleborgs län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Gävleborgs län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Hallands län

Det finns 41 bostadsrättsföreningar i Hallands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Hallands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 44 fastigheter med bostadsrätter på 17 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Jämtlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Jönköpings län

Det finns 59 bostadsrättsföreningar i Jönköpings län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Jönköpings län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 27 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. De platser i Kalmar län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Kronobergs län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 34 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. De platser i Norrbottens län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 232 fastigheter med bostadsrätter på 65 olika orter. De platser i Skåne län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 491 fastigheter med bostadsrätter på 77 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Stockholms län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Södermanland

Det finns 50 bostadsrättsföreningar i Södermanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Södermanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 53 fastigheter med bostadsrätter på 15 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Uppsala län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Värmlands län

Det finns 54 bostadsrättsföreningar i Värmlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Värmlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. De platser i Västerbottens län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Västernorrland

I Västernorrland finns det sammanlagt 46 fastigheter med bostadsrätter på 14 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Västmanlands län

Det finns 40 bostadsrättsföreningar i Västmanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västmanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 272 fastigheter med bostadsrätter på 97 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Örebro län

Det finns 36 bostadsrättsföreningar i Örebro län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Örebro län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 41 fastigheter med bostadsrätter på 13 olika orter. De platser i Östergötlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i: