Bostadsrättsförening i Blekinge län

I Blekinge län finns det sammanlagt 16 fastigheter med bostadsrätter på 9 olika orter. De platser i Blekinge län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 63 fastigheter med bostadsrätter på 26 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Dalarnas län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Gotlands län

Det finns 17 bostadsrättsföreningar i Gotlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Gotlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Gävleborgs län

Det finns 51 bostadsrättsföreningar i Gävleborgs län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Gävleborgs län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Hallands län

I Halland finns det sammanlagt 41 fastigheter med bostadsrätter på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Hallands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 44 fastigheter med bostadsrätter på 17 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Jämtlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 59 fastigheter med bostadsrätter på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Jönköpings län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 27 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Kalmar län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Kronobergs län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 34 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Norrbottens län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Skåne län

Det finns 232 bostadsrättsföreningar i Skåne län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Skåne län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 491 fastigheter med bostadsrätter på 77 olika orter. De platser i Stockholms län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Södermanlands län

Det finns 50 bostadsrättsföreningar i Södermanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Södermanlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Uppsala län

Det finns 53 bostadsrättsföreningar i Uppsala län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Uppsala län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 54 fastigheter med bostadsrätter på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Värmlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Västerbottens län

Det finns 33 bostadsrättsföreningar i Västerbottens län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västerbottens län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Västernorrlands län

Det finns 46 bostadsrättsföreningar i Västernorrlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västernorrlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Västmanland

Det finns 40 bostadsrättsföreningar i Västmanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västmanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Västra Götaland

I Västra Götaland finns det sammanlagt 272 fastigheter med bostadsrätter på 97 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 36 fastigheter med bostadsrätter på 10 olika orter. De platser i Örebro län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Östergötlands län

Det finns 41 bostadsrättsföreningar i Östergötlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Östergötlands län som du kan bjuda på finns i: