Bostadsrättslägenheter i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 16 fastigheter med bostadsrätter på 9 olika orter. De platser i Blekinge län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 63 fastigheter med bostadsrätter på 26 olika orter. De platser i Dalarnas län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 17 fastigheter med bostadsrätter på 6 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Gotlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Gävleborgs län

Det finns 51 bostadsrättsföreningar i Gävleborgs län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Gävleborgs län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Halland

I Halland finns det sammanlagt 41 fastigheter med bostadsrätter på 9 olika orter. De platser i Hallands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Jämtlands län

I Jämtland finns det sammanlagt 44 fastigheter med bostadsrätter på 17 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Jämtlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Jönköping län

I Jönköping län finns det sammanlagt 59 fastigheter med bostadsrätter på 18 olika orter. De platser i Jönköpings län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 27 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. De platser i Kalmar län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Kronobergs län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Norrbottens län

Det finns 34 bostadsrättsföreningar i Norrbottens län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Norrbottens län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Skåne

Det finns 232 bostadsrättsföreningar i Skåne län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Skåne län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 491 fastigheter med bostadsrätter på 77 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Stockholms län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Södermanland

Det finns 50 bostadsrättsföreningar i Södermanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Södermanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Uppsala län

Det finns 53 bostadsrättsföreningar i Uppsala län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Uppsala län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 54 fastigheter med bostadsrätter på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Värmlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Västerbotten

Det finns 33 bostadsrättsföreningar i Västerbottens län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Västerbottens län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Västernorrland

Det finns 46 bostadsrättsföreningar i Västernorrlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Västernorrlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Västmanlands län

Det finns 40 bostadsrättsföreningar i Västmanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västmanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 272 fastigheter med bostadsrätter på 97 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västra Götalands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 36 fastigheter med bostadsrätter på 10 olika orter. De platser i Örebro län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Östergötlands län

Det finns 41 bostadsrättsföreningar i Östergötlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Östergötlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i: