Bostadsrättslägenheter i Blekinge län

Det finns 16 bostadsrättsföreningar i Blekinge län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Blekinge län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 63 fastigheter med bostadsrätter på 26 olika orter. De platser i Dalarnas län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Gotland

Det finns 17 bostadsrättsföreningar i Gotlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Gotlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Gävleborg

I Gävleborg finns det sammanlagt 51 fastigheter med bostadsrätter på 15 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Hallands län

Det finns 41 bostadsrättsföreningar i Hallands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Hallands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 44 fastigheter med bostadsrätter på 17 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Jämtlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Jönköpings län

Det finns 59 bostadsrättsföreningar i Jönköpings län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Jönköpings län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Kalmar län

Det finns 27 bostadsrättsföreningar i Kalmar län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Kalmar län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Kronobergs län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Norrbottens län

I Norrbotten finns det sammanlagt 34 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Norrbottens län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Skåne län

I Skåne län finns det sammanlagt 232 fastigheter med bostadsrätter på 65 olika orter. De platser i Skåne län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 491 fastigheter med bostadsrätter på 77 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Stockholms län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Södermanlands län

Det finns 50 bostadsrättsföreningar i Södermanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Södermanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 53 fastigheter med bostadsrätter på 15 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Uppsala län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Värmland

Det finns 54 bostadsrättsföreningar i Värmlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Värmlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. De platser i Västerbottens län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 46 fastigheter med bostadsrätter på 14 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Västmanlands län

Det finns 40 bostadsrättsföreningar i Västmanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västmanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Västra Götalands län

Det finns 272 bostadsrättsföreningar i Västra Götalands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Västra Götalands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Örebro län

Det finns 36 bostadsrättsföreningar i Örebro län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Örebro län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 41 fastigheter med bostadsrätter på 13 olika orter. De platser i Östergötlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i: