Bostadsrättslägenheter i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 16 fastigheter med bostadsrätter på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Blekinge län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 63 fastigheter med bostadsrätter på 26 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Dalarnas län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Gotlands län

Det finns 17 bostadsrättsföreningar i Gotlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Gotlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Gävleborgs län

Det finns 51 bostadsrättsföreningar i Gävleborgs län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Gävleborgs län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 41 fastigheter med bostadsrätter på 9 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Hallands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Jämtlands län

I Jämtland finns det sammanlagt 44 fastigheter med bostadsrätter på 17 olika orter. De platser i Jämtlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det sammanlagt 59 fastigheter med bostadsrätter på 18 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Jönköpings län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 27 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Kalmar län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 12 olika orter. De platser i Kronobergs län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Norrbottens län

I Norrbotten finns det sammanlagt 34 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Norrbottens län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Skåne län

Det finns 232 bostadsrättsföreningar i Skåne län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Skåne län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 491 fastigheter med bostadsrätter på 77 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Stockholms län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Södermanland

Det finns 50 bostadsrättsföreningar i Södermanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. De platser i Södermanlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Uppsala län

Det finns 53 bostadsrättsföreningar i Uppsala län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Uppsala län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 54 fastigheter med bostadsrätter på 18 olika orter. De platser i Värmlands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättsförening i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 33 fastigheter med bostadsrätter på 11 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västerbottens län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Västernorrland

I Västernorrland finns det sammanlagt 46 fastigheter med bostadsrätter på 14 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västernorrlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Västmanlands län

Det finns 40 bostadsrättsföreningar i Västmanlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Västmanlands län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättsförening i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 272 fastigheter med bostadsrätter på 97 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har flest mäklare som erbjuder charmiga och centrala bostadsrätter är i:

Bostadsrättslägenheter i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 36 fastigheter med bostadsrätter på 10 olika orter. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Örebro län som du kan bjuda på finns i:

Bostadsrättslägenheter i Östergötlands län

Det finns 41 bostadsrättsföreningar i Östergötlands län där du kan köpa en central bostadsrätt. Där det finns flest bostadsrättslägenheter i Östergötlands län som du kan bjuda på finns i: