Bästa om Bostadsrättsförening

Bäst om bostadsrättsförening

De bästa mäklarna som säljer centrala bostadsrättsföreningar kommer att få möjlighet att visa upp sig här. En av de bästa bostadsrättsföreningarna anser många vara Järnvägsmannen på Kungsholmen i Stockholm som återkommande har fått toppranking.

Bäst bostadsrättsförening

Du kommer få tips på de största bostadsrättsföreningarna i landet.

Om du letar efter mäklare som förmedlar centrala bostadsrättsföreningar ska du.

• Tänk på att det inte är en lägenhet du köper utan ett medlemskap i en bostadsrättsförening. Lägenheten kan vara jättefin men det hjälper inte om bostadsrättsföreningen är usel.
  • Läs bostadsrättsföreningens ekonomisk plan noga innan du köper en lägenhet.
  • Hör efter med vänner som tidigare skaffat bostadsrätter tidigare.
  • Jämför hur mycket lån som föreningen har per kvadratmeter eftersom detta lån kommer du indirekt att överta.
  • Vill du engagera dig så ska du välja en mindre bostadsrättsförening eller och du bara vill bo ska du bo i en stor förening.
Prioritet Bostadsrätt Kommentar

1

Göteborg Bostadsrättsföreningen Masthugget är Göteborgs största bostadsrättsförening med 1091 bostadsrätter.

2

Stockholm Bostadsrättsföreningen Kungsklippan är den största bostadsrättsföreningen i Stockholm med 1018 lägenheter.

3

Sundsvall HSB Bostadsrättsförening Bosvedjan i Sundsvall är norra Sveriges största förening som har 1033 borätter.

4

Malmö I Malmö är HSB Bostadsrättsförening Högaholm den största föreningen med 994 borätter i Skåne.

Andra bra bostadsrättsföreningar

Du kan hitta många andra bra bostadsrättsföreningar i hela Sverige. Oftast är det lättare att bo i en stor förening där det finns andra som engagerar sig.