A--0A-EG - EX - M2-0

Bra hjälp och stöd för bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsförening

Här kan ni hitta en del hjälp och tips för att få ordning på er bostadsrättsförening.

Litteratur om bostadsrättsföreningar

Det finns mycket litteratur som man ka få råd ifrån om att bilda en driva en bostadsrättsförening men även vad man ska tänka på för att ha ordning på bostadsrättsföreningen.

Här finns en bra lista på de bästa böckerna om bostadsrättsföreningar.

  • Boken Bostadsrätt är Sveriges mest köpta bostadsrättsbok. Den beskriver juridiken och skatteregeler för bostadsrättsföreningar. Boken kan vara intressant läsning både för medlemar i en bostadsrättsförening men även för styrelserepresentanter.
H-EG - EX - M2-1

Bokföringsprogram för bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsförening

Det finns ett antal bra bokföringsprogram inriktade på bostadsrättsföreningar och det gäller att veta vad man köper in för program till bostadsrättsföreningen redan från början eftersom många föreningar tycker det är jobbigt att byta senare. De bästa programmen på marknaden är:

  • BL Administration haft de mest nöjda användarna enligt Sveriges Redovisningskonsulters Förbunds (SRF) årliga användarenkät.
  • BLA Start som är ett enklare bokföringsprogram
  • Anlita en professionell bokföringsbyrå eller bokföringsfirma
H-EG - EX - M2-2
H-EG - EX - M2-3

Allt intressant om bostadsrättsförening

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om bostadsrättsföreningar men också en del kul och lustigt gällande en bostadsrättsförening.Meny - Bostadsrättsförening
Till förstasidan på www.bostadsrattsforening.seHögst upp på sidan om bostadsrättsföreningLängst ned på sidan om bostadsrättsförening
BildaOäktaFakta omNyheter