Kul om Bostadsrättsförening

Roligt om bostadsrättsförening

En hel del om bostadsbolag som säljer erbjuder bostadsrätter i bostadsrättsföreningar kan vara bra intressant att läsa om. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om bostäder, bostadsrättslägenheter och centrala bostadsrättsföreningar.

Man kan aldrig veta för mycket innan man investerar alla sina pengar, och mer därtill, i en bostadsrättsförening.

Minsta bostadsrättsföreningen

Minsta bostadsrättsföreningen Sveriges minsta bostadsrättsförening består av tre bostadsrätter. Mindre föreningar än så är inte tillåtet enligt lagen.

Permanent bostad

Permanent bostad Damfrisörskan letar fortfarande efter en permanet bostad.

Största bostadsrättsföreningen

Största bostadsrättsföreningen Landets största bostadsrättsförening är Bostadsrättsföreningen Masthugget i Göteborg som har 1091 borätter. Det finns ytterligar Ytterligare intressant info om bostadsbolag som säljer centrala bostadsrättsföreningar listas här snart. Det finns ytterligare två föreningar i Sverige som har fler är 1000 lägenheter.

30 000 bostadsrättsföreningar

30000 bostadsrättsföreningar Det finns omkring 30 000 bostadsrättsföreningar i Sverige men endast ¾ av dessa är riktiga föreningar och övriga avvakta på att få bildas.

Antalet bostadsrätter

Lustigt om bostadsrätt Totalt finns det strax över en miljon (1 041 150) bostadsrättslägenheter

Utan lägenhet

Utan lägenhet Det är en olägenhet att inte ha en lägenhet.

Att köpa bostadsrätt

Så funkar en bostadsrättsförening